ÇMK Banner

08
Tem 2021
Mayıs 2021'de ÇMK


İklim Adaleti atölyesinin 2.sinde buluştuk!

ikl

4 Mayıs 2021 Salı günü 350.org Türkiye'den Sayın Efe Baysal ile "İklim Adaleti" workshoplarımızın ikincisini gerçekleştirdik. Atölyemizde bizlere eşlik eden Sayın Efe Baysal ve Sayın Ege Tok'a ve aynı zamanda bizleri yalnız bırakmayan tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz!


16. Çevre Buluşmaları'nı gerçekleştirdik!

çb16
5 Mayıs 2021 Çarşamba günü 16. Çevre Buluşmaları etkinliğimiz İTÜ Çevre Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Episome Biyoteknoloji’de İş Geliştirme Uzmanı Elif Afacan’ın katılımı ile gerçekleştirildi. Elif Hanım eğitim hayatı, kişisel gelişim süreci ve bulunduğu alan üzerine yaptığı sunumun ardından katılımcıların sorularını cevapladı.


Şehremini Anadolu Lisesi'ndeydik!

çmkakademi_şehremini

9 Mayıs 2021 Pazar günü dönemin 2.ÇMK Akademi etkinliğinde Şehremini Anadolu Lisesi ile birlikteydik. Lise öğrencilerine Çevre Mühendisliği ve İTÜ Çevre Mühendisliği Bölümünü tanıttığımız ÇMK Akademi etkinliğine katılan herkese teşekkür ederiz!


 SEG Suyun Gözyaşları atölyesi bu kez online gerçekleşti!

 

sg atölye

18 Mayıs 2021 Salı günü Suyun Gözyaşları ekibimiz SEG Workshopları kapsamında Suyun Gözyaşları atölyesini gerçekleştirdi. İlk kez online olarak gerçekleştirilen atölyede, gelecek yıl tekrardan bir arada olmak temenni edilse de çok keyifli bir etkinliğe daha imza atıldı. Atölyeye katılan tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.


Ekolojika yeni yazılarıyla devam ediyor!

ekolojika

 

Yeşil bina nedir, kripto madencilik çevreyi nasıl etkiler, sanat için sürdürülebilirlik ne ifade eder? Bunların ve daha fazlasının olduğu Ekolojika'da geçtiğimiz ay yayınlanan yazılar ekolojika.com'da. Siz de çevre ile ilgili yazılarınızın yayınlanması için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 


Copyright © 2021 by İTÜ Çevre Mühendisliği Kulübü. Tüm hakları saklıdır.

 



Haberlerimizi daha yakından takip edebilmek için sosyal medya hesaplarımız:
Instagram
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
İletişim : cmk@itu.edu.tr