ÇMK Banner

08
Tem 2021
Haziran 2021'de ÇMK


ÇMK Akademi yine lise öğrencileriyleydi!

elg

30 Mayıs 2021 Pazar günü dönemin 3.ÇMK Akademi etkinliğinde ECA Elginkan Anadolu Lisesi ile birlikteydik. Çevre Mühendisliği ve İTÜ Çevre Mühendisliği bölümü tanıtımının ardından katılımcılardan gelen soruları cevapladık.


Dönemin son Çevre Buluşmaları etkinliğini gerçekleştirdik!

çb172 Haziran 2021 Çarşamba günü 17. Çevre Buluşmaları etkinliğinde, İTÜ Çevre Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan LC Waikiki’de Ecology Alignment Specialist olarak görev alan Elif Sansarcı’yı konuk ettik. Elif Hanım, eğitim hayatı, kişisel gelişim süreci ve bulunduğu alan üzerine yaptığı sunumun ardından katılımcılardan gelen sorularını cevaplandırdı. Dönemin son Çevre Buluşmaları etkinliğine katılan herkese teşekkür ederiz.


Bio4Env: Çevre için Moleküler Biyoloji ilk İTÜ MBGK ile bir araya geldik!

biofornev



Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kulübü ile ortak olarak düzenlediğimiz “Bio4Env”, 5 Haziran 2021 Cumartesi günü YouTube kanalımızda sizlerleydi! Yrd. Doç. Dr. Özge Eyice, Yrd. Doç. Dr. Berat Haznedaroğlu, Doç. Dr. Zeynep Çetecioğlu Gürol ve Deniz Çalışkan’ın yer aldığı etkinliğimizi kanalımızdan izlemeyi unutmayın!  Bizleri yalnız bırakmayan bütün izleyicilerimize teşekkürler!

 Ekolojika tüm hızıyla yazılarına devam ediyor!

 

ekolojika haziran

Deniz salyası (müsilaj) nedir, kırmızı et tüketimi ve çevre ilişkisi, atık sularda COVID-19 tehlikesi ve sanat için sürdürülebilirlik ne ifade eder? Bunların ve daha fazlasının olduğu Ekolojika'da geçtiğimiz ay yayınlanan yazılar ekolojika.com'da! Siz de çevreyle ilgili yazılarınızın yayınlanması için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Suyun Gözyaşları dönemin son eğitimindeydi!

sg tire

9 Haziran 2021 Çarşamba günü dönemin son eğitiminde Suyun Gözyaşları ekibimiz Tire Kurtuluş Ortaokulu ile buluştu! Yeni su koruyucularımıza ilgileri için teşekkür ederiz.
2021-2022 döneminde yüz yüze bir araya gelebilme temennisi ile görüşmek üzere!


Müsilaj Özel Yayını ile Instagram'daydık!


müsilaj yayın

 

Son dönemde Marmara Denizimizde yaşanan müsilaj sorunuyla alakalı olarak 16 Haziran 2021 Çarşamba günü Prof. Dr. Süleyman Övez ve 17 Haziran 2021 Perşembe günü Prof. Dr. İzzet Öztürk'ün katılımları ile müsilaj özel yayınlarımızı gerçekleştirdik. 


Copyright © 2021 by İTÜ Çevre Mühendisliği Kulübü. Tüm hakları saklıdır.

 



Haberlerimizi daha yakından takip edebilmek için sosyal medya hesaplarımız:
Instagram
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
İletişim : cmk@itu.edu.tr