ÇMK Banner

04
Mar 2021
Şubat 2021'de ÇMK


İlk ÇMK Akademi'de öğrencilerle buluştuk!

cmk_akademi1



10 Şubat Çarşamba günü Lise öğrencilerine Çevre Mühendisliği ve İTÜ Çevre Mühendisliği Bölümünü tanıttığımız ÇMK Akademi’nin ilk etkinliğinde Üsküdar Ahmet Keleşoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri ile buluştuk.


11. SEG ile YouTube'daydık!

seg_21



12-13 Şubat 2021'de gerçekleştirdiğimiz ilk online SEG'e katkılarından dolayı öncelikle değerli konuklarımıza, bizi oturumlarda yalnız bırakmayan siz kıymetli katılımcılarımıza ve SEG'i gerçekleştirmede emeği geçen bütün ekip arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz. 12 Şubat oturumlarımıza ve 13 Şubat oturumlarımıza sürekli olarak SEG YouTube kanalından ulaşabilirsiniz!
Daha güzel günlerde, yüzyüze gerçekleştiriyor olduğumuz nice SEG'lere!


14. Çevre Buluşmaları'nda sizlerleydik!

çb14


17 Şubat Çarşamba günü 14. Çevre Buluşmaları etkinliğimiz bölümümüzden mezun olan ve şu anda DHL Supply Chain Türkiye firmasında İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, İş Sürekliliği ve Kalite Güvence alanlarında, departman yöneticiliği görevini sürdüren Rana Yamantürk'ün katılımıyla gerçekleştirildi. Rana Yamantürk deneyimlerini paylaştığı sunumunun ardından katılımcılardan gelen soruları cevaplandırdı.


 Suyun Gözyaşları, Küçükçekmece 700. Yıl Osmangazi Ortaokul'undaydı!

 

suyun_gozyaslari

20 Şubat Cumartesi günü Küçükçekmece 700. Yıl Osmangazi Ortaokulu ile gerçekleştirdiğimiz Suyun Gözyaşları eğitiminde yeni su koruyucularımızla buluştuk. Miniklerimize ilgilerinden ve katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.


Ekolojika Geri Dönüyor!

ekolojika
Kulübümüz bünyesinde 2013 yılında kurulan Ekolojika yeni yazılarıyla yeniden okuyucularıyla buluşuyor. Gelişmeler için takipte kalın.

 


Copyright © 2021 by İTÜ Çevre Mühendisliği Kulübü. Tüm hakları saklıdır.

 



Haberlerimizi daha yakından takip edebilmek için sosyal medya hesaplarımız:
Instagram
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
İletişim : cmk@itu.edu.tr