ÇMK Banner

04
Şub 2021
Ocak 2021'de ÇMK



Çevre Buluşmaları'nın 13.sünü Düzenledik!
cb_13
6 Ocak Çarşamba günü 13. Çevre Buluşmaları etkinliğimizi bölümümüzden mezun olan ve şu anda Stantec Türkiye Firmasında Proje Mühendisi olarak çalışmakta olan Ertuğ Fıratlı'nın katılımı ile gerçekleştirdik. Öncelikle deneyimlerini aktardığı sunumunun ardından sorularımızı yanıtlayan konuğumuza; ardından katılan herkese çok teşekkür ederiz. 14. Çevre Buluşmaları etkinliğimiz için takipte kalın!

"COVID–19 Pandemisi - Çevre ve Ekosistem Üzerine Etkileri" Yayını ile YouTube'daydık!

ekoloji_afis
2020-2021 Güz yarıyılında İTÜ Çevre Mühendisliği CEV205/E Çevre Ekolojisi/Environmental Ecology dersi öğrencilerinin dönem sonu projesi olarak hazırladığı "COVID–19 Pandemisi - Çevre ve Ekosistem Üzerine Etkileri: Tam-Gün YouTube Yayını" 16-17 Ocak 2021 tarihinde İTÜ Çevre Mühendisliği Kulübü YouTube kanalında yayınlandı. Türkçe ve İngilizce olarak farklı alt başlıklarda hazırlanmış oturumlar, uzmanlarla röportajlar, konusunda bilgilendirici sunumlar, videolar ve daha fazlası için You Tube kanalımıza uğramayı unutmayın!


Suyun Gözyaşları Eğitimlere Devam Ediyor!

sg_22ocak
Suyun Gözyaşları ekibi 2021’in ilk eğitimini 22 Ocak Cuma günü yaptığı eğitimle Şehit Er Müslüm Zengin İlkokulu’nda gerçekleştirdi. Yeni yılda yeni minik su koruyucularımızla tanışmak için sabırsızlanıyoruz!


Gelişim,Seninle Lansmanındaydık!


bp_cmk
ÇMK olarak, 62 şehir ve 87 üniversiteden 264 öğrenci kulübünün katıldığı Gelişim Seninle Tanıtım Toplantısı'ndaydık. Üniversite kulüplerine sene boyu destek verecek Gelişim Seninle Projesi'nin Öğrenci Kulüpleri Liderlik Eğitimleri başvuruları ve süreç hakkında önemli bilgiler edindik.


11. SEG için Geri Sayım Başladı!

segafis
İlk kez online olarak yapacağımız 11. Sürdürülebilir Ekosistem Günleri 12-13 Şubat'ta SEG YouTube kanalımızda! Birbirinden değerli konuşmacılarımızla ve Türkiye'nin dört bir yanından katılacak katılımcılarımızla buluşmak için sabırsızlanıyoruz. SEG'e çok az kaldı. Hep birlikte bu yıl YouTube'dayız! 


 



Haberlerimizi daha yakından takip edebilmek için sosyal medya hesaplarımız:
Instagram
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
İletişim : cmk@itu.edu.tr