Ara 2020
Ekim 2020'de ÇMK

Döneme Soru-Cevap Etkinliği ile Başladık!

cmk_soru_cevap

14 Ekim'de 2018, 2019 ve 2020 girişli arkadaşlarımızın yer aldığı WhatsApp dönem gruplarımızdan Çap - Yandal programları, Irregular olmak, Yatay Geçiş ve Erasmus hakkında gelen soruları Zoom'da yanıtladık. Sorularınızı cevaplamak için her zaman buradayız.

Back to School'da Yerimizi Aldık!

btos_cmk

16-17-18 Ekim'de online olarak gerçekleştirilen Back To School etkinliğinde her zaman olduğu gibi yerimizi aldık. Kulübümüz adına ÇMK Yönetim Kurulu Başkanı Elif Mürtekin canlı yayına katılarak kulübümüzün tanıtımını yaptı. Bizimle beraber bu keyifli oturumda yer alan diğer kulüplerden arkadaşlarımıza da teşekkür ederiz.

Tanışma Toplantımızda Yeni Arkadaşlarımızla Buluştuk!

cmk_tanisma

23 Ekim tarihinde geleneksel tanışma toplantımızı gerçekleştirdik. Yayınımıza katılan başta Çevre Mühendisliği bölümü başkanı ve kulübümüzün danışman hocası Prof. Dr. İsmail Toröz olmak üzere herkese teşekkür ediyor ve aramıza katılan bütün arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyoruz. Hep birlikte güzel bir dönem geçirmek dileğiyle!

Copyright © by İTÜ Çevre Mühendisliği Kulübü. Tüm hakları saklıdır.